Igraj Online » Sportske Igre » Strelac
8.8 / 10 - 17532

Strelac

Svi smo kao mali igrali kauboja i Indijanaca. Jeste li vi uvek imali perje na glavi i luk i strelu u ruci? Ove igre nisu za kauboje, nego za Indijance i ljubitelje Robin Hooda. Prihvatite izazov ovih teških nivoa sa preciznim ciljanjem!

Volite streljaštvo? Naša kolekcija flash streljačkih igrica će držati Vašu pažnju satima dok pokušavate da postignete najbolji rezultat. Imamo različite vidove igranja tako da ima po nešto za svakoga. Bilo da želite da imate dosta vremena da naciljate ili želite nešto što se brzo kreće, mi imamo najbolje flash streljačke igrice.
Znajte da postati majstorski strelac nije lako - naročito u nekim od težih igrica. Predlažemo da počnete sa Hit The Jackpot 2, ako želite da igrate na turnirima i napredujete dok pobeđujete na takmičenjima širom sveta. Ova vrsta igre čini streljaštvo zabavnim. Možete li da stignete do kraja turnira u streljaštvu? Dve druge popularne flash streljačke igrice koje nudimo su Bloons Player Pack 2 i Šampion. Bilo da želite nešto realistično što će zaista da bude izazov za Vaše streljačke sposobnosti ili samo želite nešto simpatično i zabavno da Vam prođe vreme, mi imamo sve. Najbolje kod ovih igrica je to što možete da ih igrate iznova i iznova bez novčanih izdataka.
SrcaSrca
78%