Igraj Online » Sportske Igre » Zimske Igre » Hoki na ledu
7.9 / 10 - 1467

Hoki na ledu

Ukoliko niste Kanađanin, a ipak volite igrati Hoki na ledu, nema potrebe da i dalje tražite. Mi ovde imamo mnoge Hoki na ledu igre. Odigrajte klasičnu igru hokija ili jurite po zaleđenoj stazi koliko god brzo možete. Koju god igru odaberete - zabavite se!

Ova kategorija najboljih Flash Ice Hockey igara ima ponešto za sve tipove ljubitelja sportskih igara. Bilo koju od njih možete igrati besplatno na mreži. Kada pregledate sve različite naslove koje nudimo, bićete vrlo ushićeni igrom na ledu i ubacivanjem paka u gol. Imamo širok spekar različitih tipova igara u ovoj kategoriji.

Ukoliko želite da saznate odakle da počnete, možete da probate sa Hokej na Ledu Penali, koja se zasniva na kaznenim udarcima. Free Shot Flash igre su popularne, a ova donosi zaista mnogo. Imate li sve što je potrebno da bi pak prošao pored golmana? Za nešto drugačije, probajte Crashed Ice ili Hockey Showdown. Obe su sjajan način da iskusite Ice Hockey akciju kada imate slobodnog vremena. Bez obzira koju Ice Hockey Flash igru izaberete, možete je igrati besplatno, onlaj.