Igraj Online » Strucnost » Trampolina
8.3 / 10 - 631

Trampolina

U ovim igrama možete da vežbate savršeni skok. Ove igre se generalno lako igraju, a u isto vreme su vrlo zabavne. Možete da izvodite neke fantastične trikove na šarenim trambulinama ili da samo vežbate obične skokove.

Naše trampolin Flash igre su sigurni da vas zabavljati čim počnete igrati. Ako ste atletska u stvarnom životu ili ne nije važno s ovim sjajnim video igara možete igrati online besplatno. Od jednostavnih odskakanje igre za više uključenih djela gaming umjetnosti, imamo malo od svega u ovoj kategoriji. Skakanje je zabavno, ali možete napraviti trikove u Trampoline 1. Što se tiče trampolin igre možete igrati online, ovo je jedan od boljih u našem mišljenju. Kontrole uzeti malo vremena kako bi se dolje, ali nakon što učiniti, ti si idući u ljubavi sve štos flips možete skinuti!
U Circus Zebra, James Zebra treba malo pomoći. Uz malo prakse, trebali biste biti u mogućnosti to učiniti jako dobro u ovoj igri trampolin. Gameplay je sve o skokovima možete raditi, naravno, ali ima puno dodatne detalje u ovom naslovu koji ga čine jako zabavno. U Hvatanje Pomidora, koristite trampolin na odskočiti rajčice preko zaslona na stol. Ovo može zvučati dosadno, ali to je zapravo jako zabavno! Vi stvarno trebate razmišljati o tome kako rajčice pogodi trampolin tako da dobijete pravu udaljenost i nagib. To je zabavno odvesti na klasične trampolin flash igre.