Igraj Online » Trkace Igre » Quad Trka
8 / 10 - 1399

Quad Trka

Projurite kroz blatnjavi svet velikih brzina i Quad utrka. Skačite i letite, preteknite protivnike i pobrinite se da prvi dođete do cilja u ovim kul igrama. Zabava na četiri točka!

Za svakoga tko voli četiri kotača i off-road uzbuđenja, naši Flash Quad igre će vas oduševiti. Kada vidite sve velike naslove koje imamo na jednom mjestu, što ćeš poželjeti ste imali više vremena u danu, tako da bi mogao igrati sve njih. Ove utrke igre su mnogo zabave. Za početak, trebali biste probati 4 Wheel Blitz, što je veliki nered i utrku nad nekom neravnom terenu. Ne brinite jer Quad je izgrađen da obrađuju sve staze mogu baciti na njega. Svoje vozačke vještine su ono što se događa kako bi se utvrdilo da li pobijediti ili ne.
Još jedna dobra Quad igre igrati online je Offroad Thunder, koji zahtijeva od vas da učinite skokova i obavljanje zaustave kako bi dobili najviše bodova. Kao što napredak kroz igru ćete morati biti u mogućnosti to učiniti bolje, što je ono što čini ovu igru takav izazov. Za konačan četiri kotača utrke igre, pogledajte Extreme Quad 3D, koja ima sve što možete poželjeti u terenca igri, a zatim daje malo više. Ako imate vremena, morate vježbati koliko god možete, tako da možete dobiti visoku ocjenu i postati kralj Quad.