Igraj Online » Sportske Igre » Bezbol
8.7 / 10 - 2659

Bezbol

Bezbol je jedan od najpopularnijih sportova u svetu. Nikakvo čudo, to je strateški sport koji je uzbudljiv za gledanje. Nemate palicu ili rukavicu ili je vreme loše, pa se ne možete igrati vani? Sada možete izabrati svoj omiljeni bezbol tim i igrati na najvećim stadionima. Sve ove igre su pun pogodak!

Spremite se! Ako volite ovu omiljenu američku razbibrigu, postigli ste houm ran dolaskom u našu bejzbol sekciju fantastičnih flash igrica koje nudimo. Dok gledanje bejzbola može da bude pomalo dosadno, kad ga igrate u samom ste srcu dešavanja. Bez obzira da li volite "Indijance" iz Klivlenda ili bostonske "Red sokse", moćićete da zaigrate za svoj omiljeni tim u jednoj od ovih igrica.
Neke od naših besplatnih flash bejzbol igrica omogućuju Vam da igrate celu utakmicu ili sezonu, dok se druge fokusiraju na određene aspekte igre - kao što su bacanje lopte i izbacivanje iste sa terena. Bez obzira na koji način želite da se igrate, imamo nešto što će Vas satima držati zaokupiranim. U nekim od ovih igrica čak možete da probate da se upišete na rang-listu. Ukoliko želite da vidite neke od naših popularnijih naslova, onda ćete morati da probate Pinch Hitter 2, Bejzbol 5 ili Baseball Team. Mislimo da nećete biti razočarani. Onlajn bejzbol igre mogu da Vam pruže sportsko uzbuđenje, a da ne potrošite ni dinara. Možda čak uspete da se upišete na rang-listu nekih od naših najboljih flash igrica!