Igraj Online » Tabla i Karte
8.5 / 10 - 65535

Tabla i Karte

Umorni ste od igranja igara na tabli sa porodicom? Tata stalno priča glupe šale, a brat odlazi od stola čim shvati da gubi? Sada možete igrati svoje omiljene igre na tabli ovde, online!

Ljubitelji klasičnih društvenih igara, posrećilo vam se. Imamo veliki broj različitih "bisera" kojih se sigurno sećate još iz detinjstva. Isto tako, imamo veliki broj različitih kartaških igrica. Bez mnogo nasilja, ova vrsta flash igrica odgovaraće igračima svih uzrasta. Veče igara u krugu porodice može da bude zabavno ako svi mogu da igraju svoju društvenu igru! Kart exchange su još jedan deo podkategorije Tabla i Karte koju biste možda želeli da probate. Igrice razmene karata mogu da budu vrlo zabavne, a sa našim besplatnim flash verzijama, nećete morati da potrošite tone novca kako biste imali najbolje karte. Učitajte igricu i igrajte. Ne može biti jednostavnije.
Takođe imamo neke tradicionalnije društvene igre kao što je Igra Sah, za one koji vole da igraju klasične strategije. Bilo da želite da igrate protiv računara ili druge osobe, budite uvereni da ćete uživati u svakoj šahovskoj partiji. Što se tiče kartaških igrica, od srca predlažemo Goodgame Poker. Nakon besplatne registracije, možete da podesite svoj avatar u igri. Ovo je korisno kada pokušavate da blefirate. Da, ova besplatna flash poker igrica dozvoljava Vam da blefirate kako biste pokupili žetone i pobedili.