Igraj Online » Sportske Igre » Fudbal » Penale
8.8 / 10 - 17385

Penale

Imate li tehniku šuta kao Messi ili Sneijder? Isprobajte ove igre i popravite svoje veštine. Različitim stilovima optimizirajte svoj slobodni udarac i pobedite protivnički tim.

Naše Flash sportske igre slobodan udarac su odličan način da doživite uzbuđenje izvodeći penal u igri fudbala - ili nogometa, u zavisnosti od toga gde živite! Kako god nazivate ovaj sport, zabavno je, posebno slobodni udaraci koje povremeno dobijete. Ovo je test između šutača i golmana a da se niko iz ostatka tima ne umeša. Ovo je zaista srce fudbala.
RaulRaul
82%
Imamo veliki izbor Flash igara izvođenje penala koje mozete igrati besplatno online. Ako imate nekoliko minuta ili nekoliko sati, možete da testirate svoje veštine i videti koliko golova možete postići. Imamo širok spektar igara koje nude malo drugačiju igru. Sve su besplatne, tako da možete da ih igrate koliko god ih želite dok ne pronađete onu koja vam se dopada najviše. Ako želite preporuku, možete probati Penalty Shootout 2012, koja se zasniva na sezoni 2012, kada je reč o timovima i statistikama. Ako vam se ne sviđa ta igra, Magical Kicks i Peace Cup su dve druge odlične igre Slobodni Udarci koje možete igrati online. Bez obzira na to koju ste odabrali, mislimo da ćete voleti izvoditi penale i pokušavati da nadmudrite golmana kako biste postigli gol.