Igraj Online » Puzle
8.7 / 10 - 31427

Puzle

Iskušajte sami sebe u ovim kul puzle igrama. Bićete najpametniji čovek ili žena kada završite ovu veliku kolekciju puzle igara. Vreme je da upotrebite um i rešite zagonetke!

Fic!Fic!
89%
Ako volite slagalice, imate sreće. U našem repertoaru nalazi se priličan broj komplikovanih mozgalica koje će Vam satima držati pažnju. Možete da Podesite boje ili da igrate Spoji parove. Neke od najpopularnijih besplatnih flash igrica u ovoj kategoriji su Zlatni udarac, Naslovi Neocekivani i Sport Zuma. A ako volite Mahjong flash igrice, imamo i njih. Imamo nekoliko različitih verzija ove klasične kineske strategije u pločicama. Zbog svojih svetlih boja i pločica koje izgledaju super, Mahjong Alchemy je jedna od popularnijih verzija koje imamo u ponudi. Druge, kao što je Mahjong Kula, su isto tako dobre.
Uvrstili smo i druge tipove slagalica u Koje su razlike flash igrice. Neki primeri iz ove kategorije su Butterfly Fantasy i Brave Kitten, pri čemu su obe odlični primeri Koje su razlike igrica. Obe imaju sebi svojstven stil, pa možete da izaberete koju god želite. Igrice u kojima Trazite Slike su isto tako zabavne. U svetu slagalica, postoje one koje svi vole. Dva dobra primera u ovom žanru su Kros o Amsterdamu i Golden Mask. Koju god da izaberete, ako volite da rešavate zagonetke, samo prošetajte našom galerijom.