Igraj Online » Sportske Igre » Zimske Igre » Skijanje
8.6 / 10 - 4065

Skijanje

Zašto da čekate za prvi sneg da biste stali na skije? Igrajte igre skijanja ovde. Spuštajte se niz brdo, skačite, izvodite trikove i slalom – ovde možete pronaći sve. Ove igre će vas zabavljati tokom cele zime!

Kad je u pitanju najboljih flash igara skijanje, imamo li pokriven. Sve naše sportske igre mogu igrati online besplatno kad god imate malo vremena. Ako vam se sviđa uzbuđenje utrke niz padine dok je pokušavao izbjeći prepreke, idete na ljubav igre Prikupili smo zajedno na jednom mjestu. Jedna od igara u ovom dijelu ćemo se jako sviđa je Ski Skokovi 2 zbog svih cool akrobacije i skokova možete učiniti s rampe. Vi ćete morati vježbati malo, ali kontrole u ovoj igri su stvarno lako pokupiti. Vi ćete biti leti kroz zrak na skijama ni u kojem trenutku na sve.
Drugi Flash ski trikove igra je Ski Trikovi. U tom jednom, trebate obratiti pažnju na različite čimbenike svoje akrobacije, tako da možete raspaliti najviše bodova. Čak i ako ne dobiti visoku ocjenu, ti ćeš se zabaviti uz ovaj video skijaškim skokovima igri možete igrati online. Za zbirku skijanje povezanih mini-igara, check out Skijaški maraton. Ovaj naslov doista ima nešto za svakoga. Bez obzira što mini-igra vam se najviše sviđa, ti si idući u vam se trošiti puno vremena pokušavajući dobiti najveću moguću ocjenu.