Igraj Online » TV & Filmovi
8.3 / 10 - 14548

TV & Filmovi

U ovoj kategoriji možete igrati igre koje su bazirane na vašim omiljenim filmovima i TV emisijama. Budite Spongebob i proživite njegove avanture u Bikinibottomu ili spasite Townsville kao jedna od Powerpuff devojaka!

Ukoliko ste osoba koja gleda filmove, a onda poželi da učestvuje u njima, sada to i možete uz pomoć naše selekcije flash igrica zasnovanim na slavnim televizijskim likovima. Ben 10 i Spongebob su dve popularne serije koje pripadaju dvema različitim kategorijama. Sunđer Bob igrice nisu samo za decu - mnogi odrasli će ih doživeti kao prijatnu razbibrigu.
U igricama zasnovanim na filmskim i televizijskim hitovima, u mogućnosti ste da preuzmete kontrolu nad glavnim likom i povedete priču u nekom drugom pravcu. Da li ste ikada poželeli da budete Betmen i spasite Gotam Siti od potpune propasti? Sada to i možete! Čak imamo besplatne flash igrice zasnovane na seriji filmova "Priča o igračkama"… i više! Ako imate omiljeni film ili televizijski šou, velika je šansa da imamo igricu zasnovanu na istom. Naruto Ultimate Biker je jedan takav primer. Zasnovana na televizijskom anime hit šouu, ova igrica Vas uvlači direktno u priču jednog bajkera. Ljubiteljima anime crtanih filmova, ova zabavna i zarazna igrica pružiće sate zabave - besplatno. A ovo je tek samo jedna od mnogih dostupnih igrica zasnovanih na filmovima i televizijskim šouovima.