Igraj Online » Avanturske Igre » Mario
9.3 / 10 - 3390

Mario

To sa ja, Mario! Igrajte se u savršenom Mariovom svetu u online Mario igrama. Igrajte se na klasičnoj platformi ili jurite naokolo na biciklu. Možete se čak trkati na vodenom skuteru sa Mariom! Sati i sati zabave!

YokoYoko
81%
Za svakoga ko se seća klasičnih platformskih igara iz prošlih godina igre u ovoj kategoriji, doneće osmeh na lice. Ako se sa čežnjom sećate konzolnih igara, mislimo da ćete obožavati neke od fleš igara u Mario stilu u voj kategoriji. Bočni skroleri su još uvek vrlo popularni zato što je igra brza i dinamična ali ipak zahteva strategiju kao i dobru koordinaciju ruke i oka.
Od toliko sjajnih igara za izbor, mi imamo par predloga. Kao prvo, Mario Boxing je sjajna POV bokserska igra. Pravila su jednostavna, ali ćete se naći zatečeni u igri dok pokušavate da nokautirate svog protivnika. Drugi sjajan naslov je Super Mario Cross Game. U ovoj igri vi ste na kros motoru i morate da se trkate dok zaobilazite prepreke. Da li možete završiti na prvom mestu? Ako voite fleš igrice trčanjem i skakanjem uz bočno skrolovanje, sve što treba da uradite je da pogledate da smo sakupili neke od najboljih dostupnih naslova. Ako ste stari igrač kom nedostaje sedenje ispred televizora satima dok pokušavate da pronađete tajne nivoe na igrama sa bočnim skrolovanjem kao što je Mario, obožavaćete neke od igara koje imamo u ovoj sekciji.