Igraj Online » Sportske Igre » Olimpijske Igre
8.7 / 10 - 3074

Olimpijske Igre

Ovde možete pronaći sve svoje omiljene Olimpijske sportove! Streljaštvo, maraton i, naravno, trčanje na sto metara sa preprekama. Postanite olimpijski šampion svih vremena kompletirajući ove igre!

Da li ste ikada sanjali da dobiju zlatnu medalju? Sa našim Olimpijskih igara blic, možete pokušati da se bronza, srebro ili zlato u više različitih takmičenja. Za sportske igrače, ovi naslovi su odličan način da prođe vreme. Jedan od najboljih olimpijskih igara koje mozete igrati online je Mikro Olimpijada. Ti si zadužen za snimanje robota iz topa. Dobijanje visinu i udaljenost su oboje važni. Ako to uradite dovoljno dobro, možda ćete dobiti visok rezultat. Ovo nije igra olimpijski ste navikli, ali je zabavno igrati.
Još jedna velika sportska igra je China 2008, koji vam omogućava da se takmiče na Olimpijskim igrama 2008. Kontrole su jednostavne, ali je teško da se prvo mesto i osvoji golf. Ako vežbate dovoljno, možda ćete moći da osvoji najviše medalja u svim sportovima. Ako želite trčanje igre, trebalo bi da pokušate Sprint Igra, igra koja vam omogućava da napravite Mad Dash tako da možete pobediti u trci. Ovo je jedan od naših najboljih Flash Olimpijske igre da igrate online.Najbolji deo je da svi naslovi u ovoj kategoriji su slobodni da igraju.