Igraj Online » Sportske Igre
8.2 / 10 - 10941

Sportske Igre

Jeste li I vi pravi atleta, ali vani pada kiša? I ja sam isto, tako da sad možemo zapanjiti publiku ispred kompjutera. Trkajte se niz brdo na snovbordu ili postignite poene u bezbol igrama. I pijte dovoljno vode!

Bilo da Vam se dopada Tenis ili Bilijar, mi mislimo da imamo najbolje besplatne flash igrice u ponudi. Bez brige, takođe imamo i sve druge velike sportove, kao što su Basketbal i Bezbol. Čak imamo i Ragbi! I ne zaboravite našu sjajnu listu Pikado igrica. Bilijar je klasična igra bilijara koju znate i volite. Kontrole u ovoj igrici omogućavaju Vam da izvedete sve vrste poteza. S druge strane, Tennis Game omogućuje Vam da igrate protiv kompjutera. Ne brinite, ova igrica ima različite težine.
Ako volite fudbal (ili nogomet, u zavisnosti od toga gde živite!), obradovaćete se Penalty Shootout 2012. Iako jednostavna, ova igrica nudi potpuno uzbuđenje i mogućnost da se plasirate na rang-listu. Nakon što izaberete svoju nacionalnost, smenjujete se na poziciji strelca i golmana. Sportske Igre su zabavne jer sadrže svo sportsko uzbuđenje bez upale mišića sledećeg dana! Igranje ovih igrica besplatno onlajn može da Vam skrene misli i omogući Vam da se bez mnogo truda malo opustite. Koliko god da ste vešti, ako ste sportski igrač, imamo nešto za Vas.
ŠouŠou
86%