Igraj Online » Strucnost » Delfin uvis
8.9 / 10 - 7315

Delfin uvis

Delfin uvis igre su verovatno najzaraznije igre koje postoje. Osećaj da svog delfina šaljete na mesec vas uvek tera da želite još više. Sa ovim različitim igrama sada imate dovoljno razloga da ceo dan budete sretni!

Volite morske sisare? Naše Flash igre skakanje delfina su popularne i stvaraju zavisnost zato što su toliko zabavne za igranje. Taman kad pomislite da ste došli do vrhunca i ne možete da napravite još bolje skokove, shvatite nešto novo i podignete sve na sledeći nivo. Da li možete da osvojite zlatnu medalju na Olimpijadi za Delfine? Da li biste da uvežbavate vaše veštine skakanja delfina? Sada možete učiniti to lako i besplatno.

Preporučujemo vam da počnete od Olimpijada Delfina 2, koja vam omogućava da dobijete bodove za vaše ronjenje, a onda sva prevrtanja i skakanja možete uraditi u predviđenom vremenskom periodu. Sa praksom, možda ćete moći da isplivate sa zlatnom medaljom. Ovo je nenasilna igra koju vole i roditelji i deca , jer može biti toliko zabavna. Još nekoliko igara koje nam se stvarno svidjaju u ovoj kategoriji su My Dolphin Show i Olimpijada Delfina. Obe će vam dati gomilu zabave dok koristite flipere i tastaturu dok pravite delfinske trikove, prevrtanja i još mnogo toga. Sa praksom, možda ćete moći da stavite vaše ime na listu igrača koja je dostupna na nekim od naših Flash Delfin Olimpijskim igrama. Šta čekate? Počnite odmah!