Igraj Online » Sportske Igre » Golf
8.7 / 10 - 280

Golf

Postanite sledeći Tiger Woods u ovim zabavnim igrama! Ostanite mirni i porazite protivnike. Sve igre imaju različite stilove kako bi vas zabavljale satima. Svaka od ovih igara je pun pogodak!

Napred! Da li možete da izbegnete zamke peska? Od realnih simulacija do ludih crtanih , naše Flash igre Golf mogu da se igraju besplatno online. Da li možete da postignete vrhunski rezultat i stavite svoje ime na listu od jedne od igara? Jedini način da to saznate jeste da počnete da igrate i vidite da li imate šta je potrebno da budete šampion kao igrač golfa Tajger Vuds.
Ako želite jednostavnu golf igru, trebalo bi da pokušate da počne sa Golf partija. Svaki krug ćete morati da se suočite sa različitim izazovima. Koristite miš za kontrolu zamaha, tako da može da pogodite lopticu. Ovo nije najpreciznija Flash golf igra, ali je još uvek zabavna za mnogo ljudi - čak i za ozbiljne igrače golfa koji trebaju da poboljšaju svog omiljeni sport. Dve od najboljih online Flash igara Golf su Turbo Golf i Midi Golf. Bilo da želite preciznije golf simulacije ili samo nešto u vezi sa golfom što je zabavno i što će vam pomoći da vam prođe vreme, imamo nešto za vas u ovoj kategoriji. Pogledajte oko sebe i ne plašite se da probate igre sve dok ne pronađete onu koja vam se dopada. Možete li pogoditi rupu odjednom ili bar udariti lopticu?