Igraj Online » Sportske Igre » Izbezavanje Lopte
8.6 / 10 - 8670

Izbezavanje Lopte

Svi smo u školi igrali Izebažavanje Lopte. Neki od nas su voleli osećaj udaranja drugih loptom u glavu dok su drugi verovatno mrzeli da ih se loptom udara u glavu.Online igre Izbežavanja lopte sada su tu za obe vrste igrača!

ŠouŠou
86%
Da li se sećate između dve vatre na času fizičkog i na igralištu? Sada možete da se popravite u ovoj lepoj igri igrajući neku od naših besplatnih Flash igara između dve vatre online Da li imate šta je potrebno da budete poslednji koji je ostao u igri? Sada je vreme da saznate. Izaberite jednu od igara na ovoj stranici da biste započeli svoje putovanje kroz svoje memorije i uzmite loptu kako bi izbacili svoje protivnike dok pokušavate da izbegnete lopte bačene od strane drugih. Baš zabavno!
Ako ne znate gde da počnete, možete probati sa Šou. U ovoj Flash igri između dve vatre, možete izabrati da upravljate jednim karakterom i da onda nastavite da izbegavate lopte i bacate ih na protivnički tim. Cilj je da ne budete obeleženi udarcem od jedne od lopti. Ova igra je zabavna iz mnogo različitih razloga. Nekoliko drugih popularnih online igrara su izmedju dve vatre All Star Između dve vatre i Beaned. Koju god igru da izaberete, mislimo da ćete imati odlično vreme dok gadjate druge sa loptom i u isto vreme pokušavate da izbegne lopte koje dolaze ka vama. Uz malo prakse, videćete da ste u stanju da pobedite igru za igrom. Najbolji deo je da možete da igrate besplatno online.