Igraj Online » Sportske Igre » Surfovanje
8.2 / 10 - 1123

Surfovanje

Nije nam svima okean dovoljno blizu da bismo mogli surfovati. Za one kojima okean nije blizu, tu su ove kul igre surfovanja. Izvodite najopasnije trikove kako biste impresionirali tu slatku curicu ili dečka koji vas gledaju sa plaže. Sezona surfanja je počela!

Surf je gore, čovječe! Ako želite da se na valu žilavi i vidjeti ako imate ono što je potrebno da opstane u oceanu dok pokušavate voziti valove, da ste na pravom mjestu! Mi imamo neke od najboljih surfanje Flash igre oko. Uz sadržaje igara za sve tipove igrača, da ste sigurni da ste pronašli daske za surfanje avanturu da prođe vrijeme. Ako želite da se vozimo valove i učiniti trikovi, morate provjeriti Surf's Up. Što više trikova koje možete učiniti bez pada off svoj ​​odbor i pad van, više bodova ćete dobiti. Imate li vještine potrebne da bi se na samom kraju ove igre? Ne mnogi ljudi učiniti!

Za pomoć Dooly jahati valove, morate igrati Dooly Surfing. Ako suzbija tri puta, igra je gotova. Do tada, morate pomoći junaka bitke valove. Gameplay je jednostavna, ali naslov je vrlo zarazna jednom počnete igrati. Za ljubitelje crtani film, Izbavitelji na tankom ledu je zabavno surfanje avantura koja traje malo prakse svladati. Koji god od naših surfanja Flash igre igrate online, mislimo da ćete imati čvornovat dobar provod. Praksa teško i možda ćete biti u mogućnosti to učiniti na jedan od surfanja igra leaderboards!