Igraj Online » Puzle » Spajanje Tri Ista » Bubble Shooter
9 / 10 - 56662

Bubble Shooter

Ove Bubble Shooter igre su nastale iz originalne Puzzle Bobble, koju je napravila Taito Korporacija. U ovim igrama morate skloniti sve loptice tako što ćete u njih ispucavati loptice iste boje. Kako igra bude napredovala, nivoi će postajati sve teži i imaćete sve manje vremena da izgradite strategiju. Bezvremenska igra zabavna za sve uzraste!

Dopadaju Vam se Bubble Trouble ili slične igrice? Naša kolekcija flash Bubble igrica zabaviće Vas i ispuniti Vaša očekivanja. Nudimo raznovrstan izbor različitih verzija ove popularne igre. Cilj je jednostavan - u svakom nivou uklonite što više balončića možete. To ćete uraditi pucanjem na njih. Kada se dva balončića iste boje dodirnu - rasprsnu se!
Ako Vam igra zvuči jednostavno, u pravu ste, ali dok budete prelazili nivoe, videćete kako izazov raste. Upravo ovaj aspekt Bubble igrica privlači veliki broj ljudi. U našoj širokoj ponudi igrica ove kategorije lako ćete naći onu koju ćete voleti. Čak i ako nikad pre niste igrali ovu vrstu igara, naćićete neku koju ćete želeti da igrate. Lake su za razumevanje. Jedna od najboljih flash Bubble igrica koje imamo je Super Mehurići u kojoj je sve u vezi sa bojom balončića. Morate brzo da mislite i, da biste mogli da nastavite, morate da uklonite sve balončiće. Što ih više uklonite, rezultat će Vam biti bolji. Ako brzo rasprsnete balončiće, dobićete dodatne poene i uspećete da se upišete na rang-listu u nekim od ovih igara.