Igraj Online » Strucnost » Uhvatite
8.3 / 10 - 40

Uhvatite

Uhvatite sve što vam se nađe na putu. Zaradite bodove tako što ništa nećete ispustiti. Saznajte da li su vam ruke dovoljno postojane da vas odvedu do vrha liste!

Da li Vam ide od ruke hvatanje nasumičnih predmeta? Kada stvari počnu da padaju sa neba (vrha ekrana), morate da imate dobru koordinaciju oka i ruke kako biste uspeli da ih uhvatite. Čak i ako možete da završite niže nivoe nekih od ovih igrica, možda ćete imati više problema na kasnijim nivoima.
Odlična stvar u vezi sa ovom vrstom igrica je to što su izazovne, ali ne i nemoguće za igranje. Uz malo vežbe, sigurno ćete osmisliti strategiju kojom ćete oboriti rekorde. Pa čak i ako ne skupite mnogo poena, hvatanje padajućih predmeta može da bude odličan način da se oslobodite stresa. Jedna od popularnijih flash igrica u ovom odeljku je Pel. U njoj žonglirate pikselima koji poskakuju. Iako će Vam se na prvi pogled učiniti lako, jednom kada krenete da igrate, brzo ćete se navući. Potrudite se da ranije naučite da koristite pojačanja kako biste postigli veći rezultat na rang-listi. Ako Vam se dopadaju flash igrice sa predmetima koji padaju, probajte bilo koju od igrica na ovoj strani.
PelPel
74%