Igraj Online » Sportske Igre » Wakeboard
8 / 10 - 1908

Wakeboard

Probajte ove opake igre skijanja na vodi! Izvedite trik kao profesionalac iz topline svog doma, bez da se pokvasite. Takmičite se protiv drugih i osvojte najbolji rezultat.

wakeboarding Flash igre mogu biti mnogo zabave. Ako ste dovoljno dobro, to možete učiniti najbolje akrobacije i prikupiti najviše bodova. Za svakoga tko voli surfanje igre, naslovi u ovom poglavlju će biti vrlo zanimljivo. Velik dio je da možete igrati sve naše online ratne igre - čak i one multiplayer. U Wakeboarding, što je potrebno kako bi se izbjeglo prepreke i pogoditi rampe, tako da možete napraviti skokove i trikove da se polica bodova. Imate li što je potrebno da se wakeboarding prvak? U ovoj igri ćete biti u mogućnosti saznati. Možete igrati besplatno onoliko puta koliko želite.

Za puno mokrim i divlje zabave na vodi, isprobajte Jetski Rush. To je kao puno drugih Flash jet ski igara na neki način, ali ona također ima neke aspekte koji su različiti. Ako ste ljubitelj igara u tom žanru, preporučujemo vam da pogledate ovaj naslov out. U Surf or Sink, što je potrebno kako bi bili sigurni da ne potone na dno vode! Ova igra je stvarno zarazna i da će imati igrate satima u isto vrijeme. Ako si dovoljno dobar, možda ćete biti u mogućnosti rang među onima s najvećim brojem bodova.