Igraj Online » Simulacije
8.4 / 10 - 11830

Simulacije

Ove igrice simulacije su za sve one koji vole da se užive u igru. Moraš dobro da razmišljaš i da budeš dobar strateg kako bi vodio preduzeće ili izgradio ostrvo!

Od vožnji aviona preko zidanja i upravljanja gradom do automobilskih trka, mi imamo sve vrste simulacija. Igranje u simuliranom okruženju može da bude vrlo zabavno. A na našem sajtu možete besplatno da igrate naše flash simulacije. Tako je - ne morate da platite članstvo kako biste igrali naše igrice koje simuliraju različite aspekte života.
Sims farma je trenutno vrlo popularna. Ako volite da sadite virtuelne useve i dostižete više nivoe, onda ćete voleti i našu igricu Napravite svoje ostrvo. U njoj možete da kreirate čitavo ostrvo po Vašoj zamisli! Kao što možete i da zamislite, ovo će Vam pružiti sate uživanja. Naše simulacije se ne zaustavljaju na tome. Mi nudimo i realističnije simulacije. Na primer, možete da otkrijete kako je to biti veterinar i raditi sa životinjama u bolnici ili da saznate kako je to biti medicinska sestra u bolnici za ljude! Čak nudimo i poslovne simulacije, pa tako možete da vodite hotel ili posao čišćenja kuća. Šta god zamislite, sigurni smo da imamo besplatnu flash igricu koja će Vam omogućiti simulaciju željenog iskustva.
10661066
89%