Igraj Online » Sportske Igre » Kafanski Sportovi » Bilijar
8.2 / 10 - 1175

Bilijar

Popularnost bilijara je rapidno porasla u zadnjih nekoliko godina, a posebno otkako se može igrati u barovima i pabovima. Sada ne morate izlaziti u sumnjive barove da biste vežbali trik udarce. Možete to uraditi upravo ovde, online!

Ako nemate puno vremena na rukama, ali još uvijek žele igrati, naši Brzi bazenom Flash igre su upravo ono što trebate. Oni su puno zabave i dosta zahtjevna, ali to ne potrajati dugo vremena da se kroz cijelu igru. Za osobe u žurbi, to je dobra stvar. Činjenica da ih možete igrati besplatno online je samo dodatni bonus. Za malo twist na klasičan, pokušajte Crazy Pool. Možete krenuti samo biti u mogućnosti koristiti bijele lopte, ali kao što napredak kroz igru, nove boje će se otvoriti, omogućujući vam da još bolje snimke. Bodovanja može potrajati nekoliko igara za vas da razumijete, ali ova igra je izazov. Ako želite neki brzi bazen s malo akcije bačen u, check out Blast Billards 2008. Ako ne bi pucao u vremenu, kugle eksplodirati! Ovo mijenja gameplay cijelosti jer morate pokušati brzo uzeti hitac prije nego istekne vrijeme.

Stvarno jedinstven Flash igra bazen je Blast Billiards. Ako pogodak dinamit, igra je gotova. Morate čistiti stol. Nakon što to učinite, možete premjestiti na sljedeću tablicu. Mogu li dobiti sve do kraja ovoj izazovnoj biljar igra? S punim biljar igre trenira trik snimke, imamo jednostavan biljar igre za svakoga. Naslovi u ovoj kategoriji se lako pokupiti i igrati bez puno buke ili gnjavaža. Možete ih igrati besplatno, tako da ne morate brinuti o trošenju novca da puca malo biljar online.