Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Farma Igre
9.6 / 10 - 65535

Farma Igre

Imate li ono što je potrebno da biste bili farmer? Sadite najveće žetve, uzgajajte najlepše konje i dobro se brinite za svoje stado ovaca. Život farmera može biti i težak, moraćete paziti na lovokradice i divlje životinje. Vodite svoju farmu i održavajte životinje sretnima kako biste bili najbolji farmer!

Želite da se biljka i žetvu raznih usjeva - bez prekida znoj? Naši veliki bljesak farma igre simulacija će vam pružiti sve što želite - i više. Mi smo proveli vrijeme kako bi pronašli najbolje igre Flash uzgoj igrati online besplatno. Bez obzira na tip igre vam se sviđa, sigurni smo da imamo nešto za vas u ovoj kategoriji. U Family Barn, morate voditi brigu o obitelji imovine. Mogu li upravljati sve detalje koji trebaju biti završeni, tako da možete unaprijed na završnoj fazi igre? Ovaj poljoprivrednik igra je zarazna, ali može biti puno zabave.
Za nešto malo većim razmjerima, pokušajte Smiley Deco Farm Field. Vi ste u zadužen za cijelu farmu i dobiti za izgradnju zgrada, postrojenja usjeve i više. Ova igra ima puno detalja koji ga čine zanimljivim i izazovnim igrati. Još jedan jednostavan, ali zabavna Farm Simulator je Goodgame Farmer. Morate ore polja, biljka sjeme, a zatim žetvu usjeva u ovoj igri. Zvuči kao puno posla, ali to je zabavno vidjeti da je sjeme s vremenom rasti u biljkama. Može li se unaprijed na kraju ove igre?