Igraj Online » Sportske Igre » Fudbal » Fudbal
8.6 / 10 - 8362

Fudbal

Soccer ili fudbal – zavisi gde živite – je jedan od najpopularnijih sportova na svetu. Takmičenja u svim zemljama zarađuju milijarde dolara. Sada vi imate šansu da sijate poput Messija ili Ronalda u našim fudbal igrama!

Ako vam se sviđa igrati Flash nogometne igre, imamo puno velikih naslova. Bilo da ga zovu nogomet ili nogomet, te sportske igre su mnogo zabave. Neki su samo bavi kazna metak, ali drugi su pune istaknuta igre koje omogućuju vam da igraju cijelu sezonu. Mogu li uzeti svoju momčad prvenstva? U Kralj odbrane lopta dolazi do vas i to je vaš posao da koristite svoju glavu (doslovno) odbiti loptu u gol. Ova igra se malo prakse, ali ćete imati sate zabave pokušava postići najviše bodova protiv golman.
Za nešto više, pokušajte Premiere League Foosball, što je veliko nogometno Flash video igre možete igrati online kad god imate neki slobodno vrijeme. Možete odabrati svoj ​​tim i uzeti ih sve na prvenstvu igre ako si dovoljno dobar. Vrijeme je ograničeno u The Champions 3D, ali to dodaje uzbuđenje kao što pokušati zabiti što više golova kao što možete prije vremena ponestane. Možete odabrati svoj ​​tim, a imaju i druge opcije kao što igrati kao dobro. Za nogometnih navijača, to Flash igra je jedna pokušati prva.
RaulRaul
82%