Igraj Online » Akcija Igre
8.9 / 10 - 25479

Akcija Igre

Isprobajte sve naše Akcione Igre pune adrenalina. Ovde imamo veliku kolekciju raznovrsnih Akcionih Igara. Možete prelaziti niove pucajući u krvožedne neprijatelje ili braniti svoju bazu od osvajača - vaš izbor!

Volite kada igrice obiluju akcijom i uzbuđenjem? Za Vas imamo kompletan izbor besplatnih flash igrica punih svih vrsta akcije. Od vožnji preko pucačkih igrica do trčanja i ljuljanja na konopcima kako biste spasili princezu, u našoj kategoriji Akcija Igre imamo po nešto za sve vrste igrača akcionih igrica.
Nasilje može da bude prisutno u nekim od ovih igrica, ali borba protiv zombija ili vanzemaljaca ne mora da znači da je to loše! Količina krvi i nasilja variraće od igrice do igrice. Budite uvereni da imamo puno igrica u kojima uopšte nema nasilja, ali u kojima i te kako ima akcije. Da biste ih igrali, pogledajte naše Boks igrice. Dobro, možda i u njima ima malo nasilja. Uvek možete da pogledate naš izbor igrica ispunjenih akcijom. Za one koji vole pucačke igrice iz prvog lica, imamo besplatne flash FPS-ove koje morate da probate. Green Beret Castle Assault Vas direktno ubacuje u akciju. Odlična stvar u vezi sa ovom igricom je to što možete da napredujete ka višim nivoima pri čemu igra postaje sve teža, ali ne i nemoguća. Ukoliko imate malo vremena na raspolaganju, ova igrica će se lepo uklopiti u Vaš raspored i držaće Vašu pažnju.
AhilAhil
89%