Igraj Online » Trkace Igre » Trkanje Biciklima
8.6 / 10 - 120

Trkanje Biciklima

Isprobajte ove ekstremne igre trkanja biciklima odmah. Projurite kroz teške nivoe savršeno održavajući ravnotežu na biciklu. Dođite do cilja a da ne padnete sa bicikla ili udarite u nešto. Ne podcenjujte ovu igru, mnogo je teža nego što se čini!

Naše Flash igre Trkanje Biciklima su uzbudljiv način da izlečite vasu motocikl maniju uz kompjuter i Internet vezu. Bilo da želite nešto realno ili nešto malo "tamo negde" imamo sve vrste igara biciklističkih trka koje će vas testirati i izkušavati. Odlična stvar o nekima od njih je da možete da nadogradite svoj bicikl na putu tako da može da savladate izazovnije staze, kako se budu pojavljivale.
Jedna od najboljih Flash igara Trkanje Biciklima koju imamo u ovom trenutku se zove Motokros. U ovoj igri možete da nagnete bicikl, tako da napravite teške skokove, ali morate da budete sigurni da se ne nagnete previše ili ćete se slupati! Ova igra je mnogo zabavna za sve one koji vole bicikle za blato i trkanje uz i niz brda. Druga dva naslova koja ljudi vole su Dirty Bike Racers i Motocross TG. Obe su odlične Flash igre bicikli za blato koje će vas okupirati satima dok pokušavate da završite svaki nivo u najkraćem mogućem roku, i u isto vreme skupljajući bodove praveći vratolomije i druge trikove na putu. Koju god igru da izaberete, ako ste u srcu igrač bicikla za blato, bićete srećni.