Igraj Online » Sportske Igre » Basketbal
8.8 / 10 - 23658

Basketbal

Oduvek ste željeli biti sledeći Michael Jordan ili Kobe Bryant? Sada to možete! Sa ovim online Basketbal igrama možete vežbati svoj šut i popraviti svoje akrobacije. Sve ove igre su pun pogodak!

Volite da zakucavate? Ne, ne eksere, košarkaške lopte! Ako ste ljubitelj harlemskih Globtrotera ili volite Majkla Džordana, Šaka ili Lebrona Džejmsa, volećete sve ove sjajne košarkaške flash igrice koje imamo u ponudi. Najbolje je to što su besplatne za igranje onlajn. U ovim igricama možete da provedete koliko god želite vremena gađajući u obruč.
Neke od najboljih košarkaških flash igrica koje imamo su World Basketball Championship, Trick Hoops Challenge i Najbolji Dunk. Koju god da izaberete, gađaćete na koš, blokiraćete druge igrače i pokušavaćete da pobedite - možda i na celom turniru. Bilo da izaberete svoj omiljeni tim ili neki nasumični, mislimo da ćete se vrlo zabaviti. Igranje onlajn košarkaških video igrica je strava. Ako mislite da imate ono što je potrebno da tim iz pozadine odvedete do pobede, vreme da to dokažete je sada. Bez obzira koliko ste vešti, sigurni smo da ćete u našoj kolekciji naći naslov koji Vam odgovara. Čak i ako baš ne volite košarku, može da se desi da Vas ova igra zainteresuje igrajući je onlajn. Možete li da se upišete na rang-listu?