Igraj Online » Sportske Igre » Kafanski Sportovi » Bilijar
9 / 10 - 29041

Bilijar

Ne želite biti u baru punom jezivih, starih alkoholičara, uz miris ustajalog piva i sa dimom koji vam ide u oči? Dođite ovde i igrajte bilijar online! Radite na svom šutu bez da vas ometaju barske tuče i porazite protivnika u igri bilijara, bez straha od njegove osvete kasnije u mračnoj uličici! Uživajte!

NookNook
83%
Volite da igrate bilijar? Mnogo ljudi voli, ali mnogi ne vole krcate bilijarske sale na koje možete svuda da naiđete. Ako hoćete da steknete neko iskustvo i naučite više o bilijaru i pri tom se zabavite, onda morate da probate naše bilijar flash igrice. Neki od naših popularnih naslova su Bilijar, Power Pool i Billiard Single Player.
PoolPool
77%
Od veličine i oblika stola do raznih boja i ilustracija, naše bilijar flash igrice držaće Vam pažnju satima. Bilo da ste početnik ili već dugo igrate bilijar, volećete način na koji su ove igre briljantno uhvatile suštinu bilijara. Ukoliko se potrudite da savršeno precizno naciljate i izvršite svoj potez, velika je šansa da ćete se upisati na rang-listu nekih od ovih igrica. Iako bilijar flash igrice nisu ništa novo, odvojili smo vreme kako bismo našli one najbolje među trenutno dostupnima. Jedna od odličnih stvari je ta što ne morate da brinete o rezultatu. Igrica sama obavlja težak posao umesto Vas! Spremni za partiju bilijara? Izaberite jednu od igrica na ovoj strani!