Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Konobarisati
9.4 / 10 - 13976

Konobarisati

Svako želi imati svoj vlastiti restoran! Sada to možete, u igrama konobarisanja. Dobro se brinite o mušterijama tako što ćete im služiti večeru i piće na vreme. Pobrinite se da vaši konobari budu brzi, a vaša hrana dobra, pa će vaš restoran postati najpopularniji u gradu!

Imate li što je potrebno za rad restoran? Ako vam se sviđa hrana, jelo, ili čak i kuhanje, naša restoran Flash igre će oštriti apetit. Neki su stvarno jednostavna, dok drugi zahtijevaju više vještine, ali imamo nešto za sve vrste igrača. Velika je stvar o tim igrama je da ih možete igrati besplatno online. Jedan od naših omiljenih restorana flash igre igrati online je Papa's Freezeria. Vi ste u zadužen za dućan sladoled u ovom i uzeti naloge, napraviti sundaes i posluživati ​​ih do. Kupac tada jede svoju kreaciju i cijene koliko dobro ste učinili.
U Serving Game, gameplay centara diljem posluživanje kupaca. Imate li što je potrebno da biste dobili sve narudžbe s pravim ljudima na pravim stolovima na put bez njih žalio. Bolje vam je činiti, više bodova ćete dobiti. Za one s sladokusac, Yum Cookies je zabavno. Biti upozoren, igrajući ovaj jedan može učiniti da gladni! Koji god restoran upravljanja igra se odlučite, mislimo da ćete se dobro zabaviti pokušava kuhati, služi i učiniti sve ostalo što je potrebno.