Igraj Online » Sportske Igre » Fudbal » Dizanje Lopte
8.3 / 10 - 11224

Dizanje Lopte

Sa ovim igrama dizanja lopte možete vežbati svoje šut veštine. Ne dozvolite da lopta padne na zemlju pre nego što se to desi vašem protivniku. Pazite, ovo možda zvuči jednostavno, ali sve će biti teže poraziti protivnika!

Za ljubitelje fudbala i sporta, naša kolekcija najboljih Flash Kick Ups igara će vas nasmejati i obradovati. Sastavili smo listu najboljih igara iz ove kategorije i stavili na jedno mesto. Kada nađete onu koju želite da igrate, dovojlno je da samo počnete. Ne morate da platite da biste igrali bilo koju od naših Flash Free Kick igara onlajn.
Za početak, treba da razmislite o Odlicno udaranje Glavom. Ovde ste u ulozi Stena i treba da koristite samo glavu da biste ubacili lopte u gol. Kako napredujete, sve više lopti se pojavljuje što čini igru težom. Možete li da postignete i koristite svoju glavu (doslovno) kako biste sve lopte ubacili u gol? Sve je teže postići bolji rezultat u ovoj igri. Druge dve Kick Up igre koje preporučujemo su EK mečevi i Vazdušni tenis. Igre sa šutiranjem penala su popularne iz razloga što su zabavne! Sa toliko varijacija na temu, imamo ponešto za svakog ljubitelja igara. Bez obzira šta volite, mislimo da ćete naći ponešto što će vaše vreme ispuniti potragom za srećom.