Igraj Online » Platform Igre
8.3 / 10 - 65535

Platform Igre

Uživajte u velikoj platformi igara. Od akcionih ili trči i pucaj igara do platformi u Mario stilu, mi sve imamo! Ove igre vam garantuju sate zabave!

Ako pripadate staroj igračkoj školi, poludećete za našom kolekcijom platformskih igrica. Bilo da volite arkade (tipa Mario ili Sonic) ili Vas više zanimaju Skokni i Pucaj ili čak Skoknite do vrha, ove besplatne flash igrice vratiće Vas nazad kroz vreme. Mogućnost igranja igrica za konzole besplatno i onlajn je mnogima ispunjenje sna. Ako pripadate ovoj grupi ljudi, neće Vam trebati konzola da biste krenuli u akciju. Kroz igrice kao što su Mario Boxing, Super Mario Cross Game, i , možete da vidite da obraćamo pažnju na kvalitet igrica koje dodajemo na ovaj sajt.
RunRun
89%
Ono što je stvarno sjajno u vezi sa našom kolekcijom platformskih igrica je to što ih ima toliko mnogo različitih. Na primer, imate nešto kao što je Armadillo 1 - igrica koja, uzgred budi rečeno, ima dva nastavka - sa pomalo lakrdijaškom tematikom, ali još uvek "prolazi" na mnogo različitih načina. Zatim imate još jednu igricu kao što je Ženska na Vrhu. Možda će Vam trebati malo više vremena da savladate Raze. Sa 15 različitih nivoa ispunjenim avanturom, ova igrica zahtevaće da odvojite malo više vremena. Jedna od super stvari je ta što, ako uspete da preživite ljudsku kampanju, otključavate vanzemaljsku i igrate kao suprotna strana!
RazeRaze
88%