Igraj Online » Sportske Igre » Kafanski Sportovi » Kuglanje
8.2 / 10 - 3788

Kuglanje

Kuglanje je veoma popularan sport, posebno u Americi. Najraniji oblik kuglanja datira još iz drevnog Egipta i Rimskog carstva! Obujte svoje cipele za kuglanje i nemojte promašiti!

Kuglanje je jedna od najstarijih igara, ali je i dan danas vrlo popularna. Mi imamo neke od najboljih flash igrica, uključujući i neke naslove za koje niste čuli pre! Od grafika do raznih načina igranja, imamo veliki broj različitih opcija. Sve što treba je da pogledate okolo da biste videli našu ponudu.
Mnoge kuglaške video igrice koje imamo su tematske. Na primer, Tiki kuglanje je zasnovana na Istraživačici Dori koja zajedno sa Stič pokušava da skupi što više poena. Ovo je kuglanje za decu, mada imamo i neke od najboljih flash kuglaških igrica za odrasle koje su realističnije - i izazovnije. Bilo da ste kuglaš u stvarnom životu ili ne, možete biti kralj kuglane u jednoj od naših sjajnih kuglaških video igrica. Disco Bowling i Ne formalno Kuglanje su dva druga popularna naslova koje ljudi vole da igraju. Možete li da postignete savršen rezultat? Jedini način da sigurno znate je da sami probate jednu od ovih igrica. Većina ima vrlo jednostavne kontrole i lagane su za igru i savlađivanje.