Igraj Online » Sportske Igre » Kafanski Sportovi » Pikado
7.9 / 10 - 1828

Pikado

Kad kažete ‘pikado’, većina ljudi pomisli na krupne Britance sa mornarskim tetovažama i pivom u ruci. Međutim, Pikado je postao veoma popularan i sad ga možete igrati čak i online. Imate li dovoljno mirnu ruku koja će vas učiniti prvakom u Pikadu? Saznajte ovde!

Naše Flash pikado igrice vam daju svo uzbuđenje i sportski duh realnog pikada bez ikakvog rizika da se bilo ko povredi. Biti u mogućnosti da igrate pikado kad god poželite iz udobnosti vašeg kompjutera. Od detaljnih simulacijama do igara koje su više o zabavi nego o tačnosti, imamo nešto za svakoga. Najbolji deo je da ne morate da potrošite novac da bi ih igrali.

Jedan od naših najpopularnijih naslova u Flash pikado kategoriji je Darts Sim. U ovoj igri vi igrate protiv kompjutera, ali je vam potrebno je da pobedite kako bi otključali nove oblasti. Možete da izaberete jedan od četiri različita karaktera i pikado stilova. Miš se koristi da se baci pikado na tablu, što znači da će vam trebati malo veštine. Uz malo vežbe, sigurno će te biti na pravom putu, skupiti bodove i pobediti. Ako to nije za vas, onda vam preporučujemo Darts 301 Or 501 ili Bullseye, dve druge popularne pikado igre koje možete da igrate besplatno online. Obe vam nude sva uzbuđenja igranja pikada i sve to iz udobnosti gde god da se nalazite sa vašim kompjuterom. Igranje pikada online je odličan način da provedete malo vremena pokušavajući da se opustite.