Igraj Online » Klasične Igre
8.2 / 10 - 5802

Klasične Igre

Ovo je najbolje mesto za igračke klasike. Ako ste dete iz osamdesetih, verovatno ste imali priliku da igrate [tag 137] i [tag 174]. Ovde možete da igrate i skorije klasike kao što su [tag 203] i [tag 106]. Ove igrice će vas sigurno vratiti kroz vreme!

Da li pripadate generaciji 80-ih ili 90-ih? Ako je tako, kao član generacije koja pamti konzole, zavolećete našu kolekciju klasičnih video igrica. Najbolje je to što možete da igrate ove besplatne flash igrice, a da ne potrošite ni paru na arkadama ili na kupovini konzole. Sve što Vam je potrebno imamo ovde.
Imamo sve od Space Invaders do Izbijanje. Dok su neke od naših igrica verne originalima, takođe imamo puno onih koje su starim klasicima koje volite udahnule novi život. Na primer, na raspolaganju su Vam nekoliko 2D, pa čak i 3D verzija klasične arkade Pekmen. Ukoliko se umorite od gutanja tačkica i jurnjave za duhovima, možete da odete dalje u prošlost i uživate u jednostavnoj partiji Ponga. Kao jedna od prvih video igrica, Pong je bio hit 70-ih i 80-ih. Odšetajte u prošlost i velike klasike igrajte besplatno onlajn. Imamo klasične igrice za svakoga, uključujući Zombie Invaders 2 koja je zasnovana na klasičnoj igrici Space Invaders.