Igraj Online » Igre za vise igraca
8.4 / 10 - 3236

Igre za vise igraca

Jeste li ljubitelj igara koji ne voli igrati sam? Sada to i ne morate! Uživajte u ovim igrama za više igrača koje vam dozvoljavaju da igrate sa ljudima širom sveta! Izazovite ih na trkaći dvoboj ili ih pobedite u jednoj od pucaćih igara. Uživajte!

Ukoliko Vas zanimaju igrice za više igrača, obradovaće Vas saznanje da nudimo priličan broj flash igrica za više od jednog igrača. Zapravo imamo dosta različitih vrsti Igre za vise igraca koje možete besplatno da igrate onlajn. Bez obzira na to koju vrstu igrica volite, uvereni smo da imamo nešto što će Vas zadovoljiti. Goodgame Empire predstavlja samo jednu od naših igrica za više igrača, ali je ujedno i jedna od popularnijih. U pitanju je strategijska flash igrica u kojoj, korak po korak, gradite svoje kraljevstvo. Morate da pazite na ekonomiju dok se proširujete i borite sa drugim igračima za teritoriju. Dodatna zabava je u tome što su Vam protivnici ljudi.
UMAGUMAG
75%
Međutim, nisu sve naše igrice za više igrača strategije ili ratne igre. Zapravo, imamo Goodgame Farmer koja je popularna među mnogim ljudima koji vole da sade useve, gledaju ih kako rastu, žanju i stiču iskustvo i nivoe. Ova flash igrica za više igrača vrlo je zabavna i bez trunke ubijanja. A ako želite nešto manje egzotično, probajte Goodgame Poker. Ovu klasičnu kartašku igru možete da igrate protiv ljudskih protivnika. Super stvar u vezi sa ovom igrom je blefiranje! Da biste znali o čemu pričamo morate da je igrate, a ako volite kartaške igre, ovu bi trebalo da probate.