Igraj Online » Strucnost
8.7 / 10 - 12617

Strucnost

Ove igre stručnosti testiraju vaše veštine igranja u mnoštvu različitih igara sa različitim ciljevima. Neke od njih zahtevaju da balansirate predmete na pravi način. U drugima je cilj više klasičan, kao u tetrisu. Isprobajte ih sve i testirajte svoju stručnost u ovim raznovrsnim igrama!

Da li ste vešti? Ukoliko je tako, obožavaćete sve besplatne flash igrice koje imamo u ponudi. Od Tetris Sprint klasika i njegovih padajućih kockica do preciznog manevrisanja kuglama u Civiballs, moćićete da u isto vreme uposlite moždane vijuge i pokažete koliko ste vešti. Bez obzira na to koliko imate godina, ove igrice učiniće da vreme proleti! Pac-xon je zasnovan na arkadnom klasiku. Tumarate po lavirintu gutajući tačkice i jureći duhove - ili će oni Vas! Ako uspete da stignete do krajnjeg nivoa znači da posedujete neke vrlo moćne veštine u igranju klasičnih igrica.
U jednostavno nazvanoj igrici Run, cilj je da izbegavate prepreke i stignete do kraja. Perspektiva iz prvog lica čini ovu flash igricu još žešćom. Ona je dokaz da sve igrice Strucnost nisu napravljene isto! Kad već govorimo o klasičnim video igricama, ša mislite o Bubble Trouble? Ovo je jedna od onih koje najbolje testiraju Vaše veštine, prisutna je od pamtiveka, ali je još uvek vrlo zabavna. Priča je jednostavna - bušite balone, ali dok igrate videćete da ovo nije tako lako kako se na prvi pogled čini!