Igraj Online » Tabla i Karte » Soliteri
9.4 / 10 - 19754

Soliteri

Soliter je jedna od najpopularnijih kartaških igara na svetu. Sada je možete igrati ovde, online. Sa svim različitim stilovima Solitera, ova igra neće nikada biti prestati biti popularna. Igrajte Pyramid Solitaire sa drevnim Egipatskim simbolima ili Sherrif Solitaire sa pravim kaubojima. Klasična igra koja nikada ne može biti dosadna.

Igranje naš Flash Solitaire igre je jednostavno i besplatno. Ako želite jednostavan kartašku igru da prođe vrijeme, imamo puno velikih naslova. Od verzije koje su vjerni klasičnoj kartašku igru na promjene koje će vas zauzet za sata na vrijeme, imamo nešto za svakoga. Ako vam se sviđa na ploči i kartaške igre, došli ste na pravo mjesto. Za twist na klasične igre, pokušati Polumesec Pasijans. U ovoj verziji, možete koristiti dvije palube kartica. Pravila su lako pokupiti. Nakon što se spustite osnove, idete na ljubav sve mogućnosti da dodatno špil karata nadodaju igri. Follow-up - Crescent Solitaire 2 stvarno dobri.
Ako želite puzzle aspekt igre, pokušati Pyramid Solitaire 2. Morate jasno piramide u ovoj verziji pasijans. To zvuči jednostavno, ali to može biti prilično izazov. Vi stvarno trebate obratiti pozornost, tako da ne propustite bilo kakve mogućnosti. Možete li očistiti obje palube? Online Solitaire igre su zabavna za igrati, pogotovo kad ste slobodni. Ako pogledate oko sebe, vidjet ćete da imamo zbirku nekih od najboljih pasijans Flash igre za igranje online. Ako vam se sviđa igranje karata sebe, da ste sigurni da ste pronašli nešto u ovoj kategoriji ako pogledate oko sebe.