Igraj Online » Tabla i Karte » Mahjong
9.1 / 10 - 9203

Mahjong

Mahjong je popularna igra na ploči i potiče iz Kine. Kineski filozof Konfučije je navodno osmislio ovu igru pre više od 2500 godina! Sada je možete igrati ovde, online. Uz različite teme i stilove, ova igra će vas uvek zabavljati.

Naše Mahjong Flash igre su odličan način da se uživa u klasičnim azijskim strategijama. Pravila igre su jednostavna, ako pogledate iza naslova videćete da je mnogo strategije potrebno da biste pobedili. Bilo da igrate protiv računara ili nekog čoveka širom sveta, mislimo da ćete se dobro provesti igrajući ovu video igru.
Za početak razmislite o Mahjong Kula. Ova verzija dolazi u različitim opcijama koje možete izabrati. Malo drugačija igra na temu Mahjong-a – je Mahjong Alchemy. Ako vam ovo ne odgovara, možete uvek probati Spajanje Ljubimaca koja je jednostavnija verzija igre koja ima različite mačke na pločicama. Bilo da igrate Flash Mahjong igre onlajn po prvi put ili tražite nešto novo, mislimo da ćete na ovoj strani naći nešto što će vam se svideti. Uložili smo dosta vremena na izbor najboljih igara baziranih na klasičnoj strategiji sa pločicama. Možete igrati koliko god želite besplatno. Najbolje je što nema raspremanja na kraju, već uvek možete početi iz početka.