Igraj Online » Avanturske Igre
7.8 / 10 - 7533

Avanturske Igre

Krenite u avanturu u ovim kul Igrama. U ovoj kategoriji imamo mnoštvo Avanturiskih igara koje će vas okupirati satima. Možete voditi svoju firmu u našoj sekciji Firma igara ili možete pokušati da pobegnete iz sobe u našim kul igrama bežanja. Isprobajte ih sve!

Onlajn avanturističke igrice prisutne su još od nastanka video igara. Od RPG avantura do platformskih arkada Mario i Sonic, imamo po nešto za sve vrste igrača avanturističkog duha. Čak nudimo i šašave Skokni i trci video igrice. Želite da znate najbolje Avanturske Igre? Evo nekoliko predloga za početak. Mushroomer je predivna platformska igrica sa odličnom grafikom, puno arkadnih zagonetki i obiluje avanturom. Ako više naginjete borbi, probajte Mačevi i Sandale 2 u kojoj morate ući u arenu i boriti se za iskustvo i viši nivo.
Ultimativni Flash Sonic je jedna od najboljih igrica u našoj Sonic zbirci. Ovo je klasični platformer koji će Vam omogućiti da ponovo proživite video igrice prošlih vremena. Ali, ne brinite - u njoj još uvek ima puno akcije i avanture. Hack Slash sadrži dosta različitih oružja i oklopa koje možete da steknete kako bi Vaš lik postao bolji u borbi sa sve većim i većim čudovištima. Da, srž ove igre jeste borba, ali u isto vreme ona je i prava avantura. Mislite li da možete da se probijete do vrha rang-liste?
YokoYoko
81%