Igraj Online » Sportske Igre » Mini golf
8.7 / 10 - 2190

Mini golf

Zabavite se igrajući mini golf u vlastitom domu! Svaka od ovih igara je puna izazova koje morate rešiti pre nego što čak i postavite loptu. Pokušajte probaciti loptu kroz vetrenjaču ili kroz vodu - nije baš jednostavno kao što msilite. Koju god igru da izaberete nećete se pokajati!

Dok je golf zabavan i dobar za neke ljude, imamo dobre vesti za obožavaoce fleš mini golf igara. Sve što je potrebno da uradite je da pogledate neke od sjajnih naslova koje imamo a dostupni su za onlajn igranje. Uz raznovrsne stilove igre, sastavili smo kolekciju najboljih igara u ovom žanru. Zasnovane ugavnom na palici, ove igre vam pružaju mogućnost da strpljivo poravnate udarac na pravi način.
Stvarno nam se dopada to što postoji toliko mnogo različitih zemalja u kojima možete da igrate. Na primer, u Miniput III, možete igrati osamnaest različitih rupa i čak imate mogućnost da izaberete boju svoje loptice. U Mini Golf, sa druge strane, i dalje imate osamnaest rupa, ali je grafika malo drugačija. Office Mini Golf je još jedan favorit u ovoj kategoriji. Ako želite da pronađete najbolje mini golf fleš igre sve što treba da uradite je da pogledate. Sigurno ćete naći nešto što će vam se dopasti. Igranje mini golfa u stvarnosti je zabavno, ali ako ne možete da izađete napolje, možete i dalje uživati u zabavi dok igrate besplatno onlajn. Koristeći miša za upravljanje palicom moći ćete da izvedete savršeni udarac. Ako imate sreće, možda uspete da ubacite iz prve!