Igraj Online » Sportske Igre » Stol Tenis
8.4 / 10 - 2771

Stol Tenis

Stoni tenis ili ping pong je nastao kao sport u Britaniji 1880tih godina, a u to vreme je bio poznat kao Wiff-Waff. Iako se ime promenilo, princip je ostao isti. Dva reketa, jedna loptica i jedna mreža. Imamo mnogo različitih Ping Pong igara koje ovde možete isprobati!

Ako vam se sviđa igrati Flash igre stolnog tenisa, da ste na pravom web stranice! Poduzeli smo puno vremena da prikupi najbolje naslova u ovoj kategoriji, tako da možete igrati besplatno online kad god želite. Ova igra se malo vještine, ali imamo video igara za sve tipove igrača - čak i vi! Za uzbudljivom trodimenzionalni igre, check out Ping Pong 3D. To je stolni tenis znate i ljubavi, ali to igre čini još više uzbudljiv igrati online. Ti si idući u morati učiniti i kako bi dobili najviše bodova, ali mislimo da ćete se zabaviti dok je pokušavao.

Za miš-samo stolni tenis Flash igre, pokušati Legenda Ping Ponga. Budući da su sve kontrole barata s mišem, možete se usredotočiti na igru više nego u kojem svoje prste na tipkovnici! Možda ćete postati ovisni o ovoj video igri, pa budite oprezni! Mi čak imaju naslov Halloween tematskim. U Sablasni Pong, igrate normalnu partiju stolnog tenisa, ali kud god da pogledamo postoji nešto što se odnose na Noć vještica. Možete igrati ovu igru bilo kada tijekom godine. Vi ne morate čekati za odmor!