Igraj Online » Sportske Igre » Skejtbord
8.3 / 10 - 35776

Skejtbord

Oduvek ste želeli da budete sledeći Tony Hawk? Sada možete! Igrajte ove igre kako biste vežbali trikove na sjektbordu! Preskačite preko stvari, prevrćite se ili zarotirajte skejtboard 360 stepeni! Jednako je zabavno kao i u stvarnosti, ali mnogo sigurnije!

Kad je u pitanju Flash skateboarding igre igrati online, imamo nešto za svakoga. Ako ste akcijska igra ili netko tko voli rješavati zagonetke, sigurni smo da će imati naslov za vas igrati kada imate vremena. Možete igrati bilo koju od velikih video igara u ovom poglavlju za besplatno online. Jedan od najboljih igara skejter imamo Skate Challange. Kao što ime sugerira, ovaj naslov je izazov na max. Ako možete rasturati i učiniti trikovi, vi ćete biti u mogućnosti da se polica visoku ocjenu, ali možda je potrebno malo vremena za trening prije nego što se na gameplay mehanike prema dolje.
Za nešto malo drugačiji, pokušati Sewer Skater, koja je side scroller skateboarding avanturu. Imate li potrebe stručnosti doći do konačnog razini? Samo ćete biti u mogućnosti da biste saznali ako ste sjesti i igrati. Budite spremni provesti neko vrijeme ispred računala pokušava da biste dobili najbolji rezultat! Imamo sve vrste velikog skateboarding Flash igre možete igrati online. Bez obzira na svoje vještine na razini, sigurni smo da ćete pronaći nešto u ovoj kategoriji koji dobiva svoju krv pumpanje. Od platformingovog igre s skateboarders do čistih trkaćih igara na one ispunjen akrobacija i trikova, imamo nešto za sve vrste igrača.