Igraj Online » Letece Igre
8.5 / 10 - 3684

Letece Igre

Ko nije želeo da postane pilot kad je bio mali? Sada možete ostvariti taj san! U ovoj kategoriji imamo mnogo različitih igara Letenja. Imamo igre u kojima morate biti jako pažljivi da biste spustili avion u jednom komadu. Ako ste više nemarni Top Gun tip, trebali biste isprobati jednu od naših igara Borbi u zraku!

Simulacije letenja mogu da Vam pruže mnogo sati zabave bukvalno ispunjavajući sve Vaše letačke fantazije. Bilo da želite da samo jezdite kroz oblake u avionu koji sami izaberete ili da učestvujete u par borbi u vazduhu, mi imamo po nešto za svakog salonskog pilota. Neke od naših omiljenih su Sigurno Spustanje, Raiden X i Kolektiraj i Leti. Ukoliko Vas ne privlači nijedna od navedenih, takođe imamo Borbe aviona, Helikopter i Stant Pilot, stoga krenite nebu pod oblake. Bez obzira koju vrstu letenja volite, naše onlajn video igrice će Vas svakako podići.
Bomber at War je jedna od mnogih simulacija letenja koje nudimo. U Bomber at War, Vaša misija je da uništite neprijatelja bombarderom. Čak možete i da dostignete više nivoe, dobijete jače bombe koje prave više štete i da poboljšate svoj avion. Da li ćete izdržati do konačne misije? H.A.W.X. 2 je još jedan klasik među igricama Borbe aviona koji će Vas držati na ivici sedišta. Zasnovana na delu poznatog pisca, uzlećete sa nosača aviona i krećete u napad na neprijatelja. I, verujte nam, treba mnogo štete da se napravi. Skies Of War je slična, ali neki igrači je više vole.