Igraj Online » Trkace Igre » Monster vozila
8.6 / 10 - 800

Monster vozila

Trkajte se u sjajnim monster vozilima po teškom terenu ili izvodite zahtevne majsorije! Budite najbrži, najkul i najbolji vozaž monster vozila na stazi! Dame i gospodo, upalite motore!

Kada pričate o najboljim fleš igrama za Monster vozila, morate da pogledate neke od naslova koje imamo u ovoj kategoriji. Možete igrati bilo koji od njih onlajn, besplatno u bilo koje doba dana ili noći. Jedna od stvari koje volimo kod ovih igara je to što su one veoma zabavne. Uz jednostavnu mehaniku igranja i divlju i ludu grafiku, lako je postati navučen na ove trkačke i igre sa „prilagođenim“ automobilima.
U Policijski čas sa masivnim kamionima, morate da pokušate da stignete kući pre policijskog časa. Dok vozite gradom nailazićete na prepreke na svom putu, ali ne brinite, zato što ste za volanom Monster vozila! Ovo je zabavna igra koju je lako igrati ali je teško njome ovladati. Budite strpljvi i vidite da li možete doći do kraja igre. Za različita monster vozila izazove probajte Turbo Monster Truck za promenu ritma. U ovoj fleš igri i dalje vozite monster vozilo, ali idete uz i preko brda dok pokušavate da sakupite poene prolaskom kroz sfere. Zvuči komplikovano ali je jednostavno za igru i zabavljaćete se satima.