Igraj Online » Sportske Igre » BMX
8.3 / 10 - 4678

BMX

BMX je opasan, svi to znaju. Da li ste pravi ljubitelj uzbuđenja, ali ne želite da rizikujete da slomite kosti i provedete ostatak života u kolicima? Probajte ove BMX igre. Trkajte se, izvodite vratolomije i skokove kako biste prešli različite nivoe, a sve to uz vrhunske izazove!

Vožnja BMX bicikla i izvođenje trikova i akrobacija može biti zabavno, ali i pomalo opasno. Sa našim flash BMX igricama ne morate da brinete o povredama. Trke su zabavne, ali kada u jednačinu dodate skokove i trikove, video igrice ubrzo postaju fantastične. Ovo je slučaj sa našim besplatnim igricama biciklističkih akrobacija koje možete da igrate onlajn.
U Ekstremni BMX možete da vozite bicikl uz i preko rampi kako biste izveli različite trikove. Što bolje trikove uspete da izvedete, veći će Vam biti rezultat. Ako ste dovoljno dobri, možda dobijete visoku poziciju na jednoj od rang-listi. Ako Vam se ne čini da je ova igrica dobra, takođe možete da probate BMX Park ili Slobodni točkovi od kojih su obe podjednako dobre. Ako volite da skačete, naše BMX flash igrice zabaviće Vas na duže vreme. Najbolje u vezi sa njima je to što možete da ih igrate besplatno onlajn. Ako volite da se trkate biciklima i izvodite trikove na rampama, mislimo da se Vaša nova omiljena igrica nalazi u ovoj kategoriji. Možete li da pređete sve različite staze i stignete do kraja?