Igraj Online » Smesne Igre
7.1 / 10 - 5229

Smesne Igre

Ove igre su samo za zabavu! Ovde nećete pronaći krvožedne neprijatelje i nema potrebe za komplikovanim strategijama! Ovde se možete opustiti, igrati igre kontrole besa ili ispucavati stvari što dalje možete u našim igrama ispucavanja. Ove igre su zabavne i oslobađaju od sttresa! Uživajte!

Tražite igrice koje će da Vas zasmeju? Nudimo Vam veliki izbor smešnih video igrica od kojih će stomak da Vas zaboli! Pa, ne bukvalno, ali znate na šta mislimo. Šalu na stranu, ako želite osmeh na svom licu, ove igrice će Vam ga i dati. Bacajte stvari, Pazite da vas ne uhvate i Smesna Lica su samo neke od brojnih smešnih igrica koje možete da igrate onlajn. Sami biramo sve naše igre kako bismo se uverili da su to najbolje onlajn flash igrice koje možete naći. Ne želimo da traćite svoje vreme na inferiorne igrice koje jednostavno nisu smešne.
Ako volite crni humor, poželećete da odigrate Bubuljice i Pee Drunk. Određena vrsta misli da su vrlo smešne. Ako nisu u Vašem fazonu, možete da probate jednu od naših Odljuti se covjece igrica kao što je Kevin Federline. Životinje u Gradu je još jedna u kojoj mnogi uživaju. Pravljenje smešnih lica na životinjama ne prestaje da očarava naše igrače. Ova flash igrica je posebna u tome što učestvujete u kvizu, a životinja napravi lice koje odgovara Vašem raspoloženju. Vrlo jednostavna igrica, ali jedna od onih zbog kojih ćete se nasmešiti.