Igraj Online » Sportske Igre » Pecanje
8.5 / 10 - 6056

Pecanje

Želite li pecati, ali vani je hladno i pada kiša? Ili možda nemate čamac? Ili jednostavno ne želite povrediti jadne, male ribice. Šta god da je u pitanju, više ne morate da tražite. Ne morate sediti vani i satima čekati da riba zgrize. Možete pecati ovde koliko god želite.

Da li volite da pecate? Ako da, volećete naše najbolje Flash igre Pecanje. Bez obzira koju odaberete, videćete da sati prolaze dok se oslobađate of stresa hvatajući sve vrste riba. Neke od igara su simulacije koje pokušavaju da budu što preciznije, dok su druge zabavnog karaktera, što znači da imamo nešto za sve vrste sportskih igrača. Vreme je da zabacite vašu udicu u jezero ili okean i vidite šta možete da upecate.
Za početak, predlažemo Pecaroš Sam. Dok je varljivo jednostavna, ova video igra Pecanje dosta stvara zavisnost. Raniji nivoi su prilično laki, tako da možete da se priviknete na lake kontrole, ali kako napredujete, trebaćete da unesete više i više novca hvatajući manje i brže ribe. Budite sigurni da izbegnete one otrovne, tako da ne izgubite vaš novac! Vi ste pravi pecaroš ako možete da stignete do poslednjeg nivoa ove igre. Takođe mislimo da će vam se možda svideti Harpun Laguna ili Prvak U Ribarenju, koje su dve najbolje Flash igre Pecaroš koje vam omogućavaju da zaista doživite uzbuđenje vadeći udicu i videti da li možete da ulovite nagradnu ribu. Obe su malo drugačije, ali svako bi trebao da bude u stanju da pronađe igru kako bi mu prošlo vreme sa virtuelnim pecanjem.