Igraj Online » Sportske Igre » Yeti Sports
8.8 / 10 - 1158

Yeti Sports

Yeti sports je serija online igara koje su započele zajedno sa popularnim Penguin Club igrama koje su se prvi put pojavile u januaru 2004. Od tada se ista franšiza aplicira na mnogim drugim konceptima igara, stvarajući smešne i zarazne flash igre. Ne tražite dalje jer mi smo ih sve prikupili za vas! Uživajte!

Tražite zarazne i zabavne fleš igrice? E, pa onda ste našli pravu kategoriju. Naše jeti sportske igrice zasnovane su na čuvenim klupskim pingvin igricama iz 2004. godine. Kod ovih varijacija, dobijete svu količinu avanture i uzbuđenja, uz male izmene uobičajene teme - hladan lokal i obilje borbi. Igrica Zvekni Pingvina veoma liči na igricu koja je otpočela ovaj žanr. Igranje je jednostavno i intuitivno, ali moraćete malo da vežbate da biste postigli najviši mogući rezultat. Ovo je zabavna i luckasta igrica koja će vas zabaviti.

Još jedna sjajna jeti sportska igrica koja nam se dopada je Krvavo poskakivanje pingvina. U ovoj igrici, potrebno je da bacite pingvina u vis i da on odskoči na pravi način tako da možete da osvojite što je moguće više poena. Kad počnete da igrate, završićete tako što ćete je igrati još prilično vremna. U Flamingo Drive koristite flaminga da pogodite pingvina. Možeteli da postignete najveću moguću daljinu, a da dodate malo stila i šarma? Ova igra postavlja izazove, zabavna je i urnebesna. Kao i sve druge jeti sportske igrice, i ova se može igrati besplatno onlajn!