Igraj Online » Letece Igre » Stant Pilot
8.4 / 10 - 3154

Stant Pilot

Ko još kao mali nije želeo da postane Stant pilot? Sada to možete biti, ili barem možete online! Letite nebom i pokušajte postići najvise poena tako što ćete izvoditi akrobacije koje ostavljaju bez daha!

Ako vam se sviđa Klasične igre, morate provjerite našu veliku zbirku od najboljih flash igre štos pilot. Te igre vam omogućiti da obavlja akrobacije u zraku u različitim avionima i drugim vozilima. Najbolje stvari o našim štos lete video igara je da ih možete igrati online besplatno kad god želite! U Stunt Pilot Island, ti ćeš imati razne zadatke koje trebate ispuniti. Samo najbolji piloti će to učiniti do kraja ove igre. Imate li ono što je potrebno za manevar vaš avion kroz zrak dok obavljaju vratolomije?

Za još više štos pilot online zabavu, pokušajte Stunt Pilot Trainer. To se jednostavno na prvi pogled, ali je potrebno malo prakse. Nakon što ste dobri, možete dovršiti razine brže za više bodova. Možete li bi se sve na putu kroz akademiju? Sada je vrijeme da saznate! Bez obzira što odaberete, naši štos pilot Flash igre su sigurni da vas zabaviti kao što letjeti kroz zrak dok obavljaju razne trikove i akrobacije. Samo najbolji piloti su idući u biti u mogućnosti da biste dobili visoku ocjenu i svoje ime na jednom od leaderboards!