Igraj Online » Sportske Igre » Kafanski Sportovi » Air Hoki
8.7 / 10 - 8913

Air Hoki

Svi smo mi nekada igrali Air Hoki. Sada više ne morate ići u krcate igraone arkadnih igara pune oznojenih ljudi. Jednostavno se možete igrati na svom kompjuteru. Nema potrebe da koristite opremu zamrljanu suzama gubitnika iz poslednje partije; koristite svoj miš da porazite protivnike. Zabavna igra koju možete igrati uvek iznova!

Vazdušni hokej je zabavan uživo, ali nećete mu uvek imati pristup. Mi možemo da Vam pomognemo našim izborom flash igrica sa tematikom vazdušnog hokeja. Sve mogu da se igraju besplatno i navešće Vas da pomislite da ste tamo i da dobacujete pak svojim drugovima preko stola - a sve to iz udobnosti sopstvenog doma.
Vazdušni hokej je jednostavna igrica, ali morate da vežbate da odbijete pak o ivice stola kako biste dali gol i osvojili poen. Ako ovu igru igrate i u realnom životu, naše flash igrice sa tematikom vazdušnog hokeja pomoćiće Vam da ostanete u formi kad god ste za računarom ili tabletom. Neke od naših omiljenih flash igrica ove vrste su Vazdušni hokej 2 i AirHockey. Obe nude nešto više od osnovnog kako bi Vam bile zabavne i privlačne. U pitanju su dve različite igre, pa ćete možda hteti da probate obe pre nego što odlučite koja Vam je omiljena. Ako Vam se nijedna ne dopada, imamo gomilu drugih video igrica sa tematikom vazdušnog hokeja koje možete da igrate besplatno onlajn, pa pogledajte.